Veckans lunchmeny v.39

Måndag:

Ugnstorsk med tomat och purjolök, grädde
Kåldolmar med sås och lingonsylt
Broccoligratäng med ost & bacon

Tisdag:

Laxpudding med skirat smör och ärtor
Paltbröd med stekt Fläsk och vitsås
Korv Stroganoff med ris alt potatis (välj)

Onsdag:

Lasagne med räkor & lax crabfish
Wallenbergare med mos, lingonsylt och ärtor
Bräckt Prinskorv med bondäggröra

Torsdag:

Köttsoppa och Pannkaka, sylt och grädde
Kycklingklubba med pommes frites och dipp
Färsbiff med potatisgratäng, lök och paprikasky

Fredag:

Stekt Spätta med romsås
Alpschnitzel med stekt potatis och ärtor

Skriv ut lunchmeny

Välkommen!
Öppettider: 10.00-14.00 mån-fre

Ha en trevlig helg!

Julbord

Välkomna till oss på julbord!

Tisdag 10/12 kl. 11-15
Söndag 15/12 kl. 13-17

Pris: 250:-. Boka gärna bord på telefonnummer 0297-220 20 eller 070-828 58 97.

Ett bord fyllt med julmat och en adventsljustake med brinnande ljus

 

koppar-top.jpg

Framtidstron växer i Norr­sundet.

Nu har Kopparmässen öppnat igen, och det är Lena Bäck som står bakom satsningen.
– Jag tror absolut att det finns en framtid för lunchservering här, säger hon.

Lena Bäck är inget okänt ansikte i Norrsundet. Under åren 1996–2000 drev hon restaurang Lyktan i Folkets Hus. Sedan dess har hon även restaurang Huseliiharen i Engesberg utanför Gävle.

Kopparmässen stängdes under en period i samband med fabriksnedläggningen, men nu är det alltså fritt fram för lunchservering igen.

-Känns bra

Hon tycker att det känns bra att vara tillbaka i bygden igen, och till hjälp i köket har hon dotterdottern Näwa Lingman och sonhustrun Åsa Bäck.

Premiären var i måndags, och många gäster kom till restaurangen som är belägen intill det tidigare fabriksområdet.

Förutom personal från sågverket så är det entreprenörer från industriområdet och övriga ortsbor som väljer att endera äta lunch på plats eller ta med matlåda hem.

Öppettider för Kopparmässen

Mån - Fre: 10:00-14:00

Telefon: 0297 - 22020,
0708 - 28 58 97